Selecteer een pagina

Vectro fuseert met Group-f

Vectro en Group-f slaan de handen in elkaar en zullen samen kwalitatieve diensten aanbieden aan bestaande en nieuwe klanten.

Ga naar de Group-f website

WAT KAN VECTRO VOOR U BETEKENEN?

Al 10 jaar is schoonmaakbedrijf Vectro gespecialiseerd in professionele schoonmaak en wassen van ramen. Met zijn schoonmaakactiviteiten richt het zich uitsluitend naar bedrijven. De ruitenwas en terrasreiniging daarentegen kan zowel bij bedrijven als bij particulieren uitgevoerd worden.

RAMEN WASSEN

Glasheldere ramen dankzij osmose ramenwas bij Vectro.

Moeilijk bereikbare ramen wassen wij met osmosewater.  Het grote voordeel is dat wij veilig en efficiënt ramen wassen tot een hoogte van 17 meter zonder het gebruik van ladders.

SCHOONMAAK

Elke dag zetten wij ons in om uw bedrijf proper te maken.  U kan bij ons ook terecht voor kantoorschoonmaak, grote schoonmaak, opkuis bij nieuwbouw of na verbouwing, machinaal reinigen van ondergrondse parkings, ontmossen van terrassen en opritten.  Iedere klant en locatie is uniek,  daarom komen wij altijd eerst ter plaatse om te luisteren en te kijken hoe wij u kunnen helpen.

ENTHOUSIAST TEAM

Elk bedrijf is maar zo goed als zijn medewerkers. Daarom hechten we veel belang aan ons personeel. Dat doen we door te investeren in opleiding en (sociale) begeleiding. Maar ook door een familiale sfeer te creëren, waardoor elke medewerker zich betrokken voelt.

VEELZIJDIGHEID

Alle schoonmaakdiensten worden enkel en alleen door Vectro zelf gerealiseerd. Dit garandeert kwaliteit, betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid! Heeft u een specifieke schoonmaakklus,  aarzel niet ons te contacteren.

KWALITEIT

We begeleiden onze medewerkers op een intensieve manier en voeren we regelmatig kwaliteitscontroles uit.  In de beginperiode gaan de nieuwe medewerkers op pad met ervaren medewerkers.  Zo leren zij de klanten kennen,  ons bedrijf kennen en worden zij een deel van Vectro.

EXPERTISE

Onze organisatie wordt ondersteund door een team van enthousiaste medewerkers, goed opgeleid en continu begeleid, van planning tot uitvoering.  Door veel ervaring op te doen in verschillende sectoren zijn we expert geworden in ons vak.

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

HET VECTRO TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

Benieuwd naar onze andere medewerkers?

Interesse om ons team te versterken?

WAAR VECTRO HET VERSCHIL MAAKT

Enkele bijzondere technieken en initiatieven in de kijker:

OSMOSEREINIGING

Osmosereiniging verwijdert met zachte borstels en onder lage druk alle vuil. Het osmosewater dat we daarbij gebruiken, wordt bij ons op een speciale manier gefilterd. Dat water brengen we mee om uw ramen te wassen. Na de reiniging moeten we enkel nog naspoelen.

Deze techniek is uitermate geschikt voor het reinigen van ramen, maar ook voor gevelglas,omkaderingen in aluminium, pvc of hout, vliegenramen, vensterbanken, deuren en garagepoorten. Uw veranda of afdak is opnieuw glashelder na een reiniging met osmosewater.

Omdat ramen niet altijd makkelijk bereikbaar zijn, beschikken wij over telescopische stelen. Zo worden al uw ramen even schoon.

MILIEU

We trachten steeds om de meest efficiënte routes te plannen.  Om zo weinig mogelijk km’s te rijden tussen de verschillende klanten en hierdoor de uitstoot van Co2 te verminderen.

Alle producten die we gebruiken zijn milieu vriendelijk.  We gebruiken uitsluitend doseerflessen om met zo weinig mogelijk product een zo goed mogelijk resultaat te behalen.  

In juli 2016 is Vectro gestart met het gebruik van bakfietsen als transportmiddel voor de binnenstad.

Regenwater filteren tot we osmosewater over houden,  hiermee wassen we ramen zonder het gebruik van detergenten.  Het afgescheiden water dat geen osmosewater is gebruiken we opnieuw voor onze sanitaire installaties.  Zo gaat er geen druppel water verloren in het proces om osmosewater te maken.

TERRASREINIGING

Uw terras of oprit afspuiten met hogedruk beschadigt het oppervlak. Wij gebruiken schrobmachines met pvc borstels om uw parking, terras of oprit te reinigen.  We gaan met de borstels niet te diep tussen de voegen van de klinkers waardoor de stabiliteit niet aangetast wordt.  Na het reinigen wordt alles goed afgespoeld en kan er opnieuw met zand ingevoegd worden.

Hardnekkige groenaanslag spuiten we eerst in met een ecologische ontmosser voor een beter resultaat.  Zo blijft het oppervlak ook langer proper.

OVER VECTRO

Vectro is in 2006 opgericht door Bart Dunon.  Oorspronkelijk beperkte de diensten zich tot het schoonmaken van Leuvense studentenwoningen.  Gestaag maar zeker groeide het klantenbestand en ons dienstenaanbod.  Momenteel is Vectro het grootste schoonmaakbedrijf gevestigd in Vlaams-Brabant. Als snelgroeiende onderneming is Vectro uitgeroepen tot Trends Gazellen 2013,2016 & 2017.

Ontwikkeling

Door de jaren heen heeft Bart Dunon zich omringd met een sterk en ervaren team op gebied van administratie, planning, verkoop, inspectie, schoonmaak en ramenwas.

Organisatie

De kracht van onze organisatie zit vooral in de mensen en hun mentaliteit. Vectro werkt met goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde medewerkers. Een sterk management verzekert een goede verstandhouding met de klanten. Wij reageren direct op uw wensen en opmerkingen met de juiste oplossing.

 

Leuven Klimaat Neutraal

In juli 2016 is Vectro gestart met het gebruik van bakfietsen als transportmiddel voor de binnenstad.  Als lid van Leuven klimaat neutraal zijn we alvast op schema tegen 2030.

Leuven 2030 zet zich in voor een stad met minder uitstoot en meer toekomst. Een toekomst waarin we kunnen genieten van gezonde lucht, veel groen, comfortabele woningen en aantrekkelijke publieke ruimte. Een toekomst zonder negatieve impact op ons klimaat.

Trends Gazellen 2013 – 2016 – 2018

16 jaar lang al selecteert de redactie van Trends per provincie 200 Trends Gazellen. Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economische landschap vormen. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

JCI Finalist: Ondernemer van het jaar

Met de ‘Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer’ wil JCI Vlaams-Brabant jong ondernemerschap in onze provincie in de kijker zetten. Tijdens de verkiezing zetten we ieder jaar een selectie van straffe ondernemers onder de 40 jaar in de schijnwerpers, met als doel de beste laureaat als vertegenwoordiger van Vlaams-Brabant te laten deelnemen aan de finale de Vlaamse Ondernemer van het Jaar.

Monika Lata – Golden Service Awards Finalist: Schoonmaker van het jaar

De Golden Service Awards bekronen opmerkelijke prestaties in de schoonmaak.

 

 

VECTRO BVBA

Adres:
Brusselsesteenweg 32
3020 Herent

Tel: +32 (0)16 43 46 46

Website: https://www.vectro.be
Email: info@vectro.be

BTW: BE0886188733